From the moment of arrival, the unique bush setting provokes a sense of escape and tranquillity whilst only being moments from the Camden town centre. The community centre feels like the perfect mix of a resort style living and the living room you have known your whole life. The design of the building and the materials selected provide an elegant country home feel.
The well thought out design of the dwellings provides a home that instils pride in its residents and a place that friends and family will be eager to visit. Even the road system within the village was a highlight and well planned with looped, crescent-like roads to access small groups of homes to further enhance the sense of privacy. The judges were impressed by the partnership structure with the not-for-profit land owners in being able to provide them with a long-term income stream and contribution to increasing the capacity of their special needs school.